reShape

Blog

ФОРМУЛАТА НА RESHAPE DETOX TEA

by in ЧАЯТ RESHAPE DETOX декември 9, 2020

Нашият детоксикиращ чай ReShape съвсем скоро ще бъде наличен в онлайн магазина ни, а вие вече можете да направите вашите предварителни поръчки и да бъдете сред първите, които се наслаждават на здравителното действие на българската природа. ReShape Detox Tea е направен по уникална формула, съчетаваща едни от най-ценните и полезни билки, растящи по българските земи. За нас е изключително важно да акцентираме върху родната природа и нейното благотворно и живително въздействие върху организма. Затова и подбрахме 6 допълващи се изцяло натурални съставки с активно детоксикиращо действие за отлични резултати.

КАК РАБОТИ ЧАЯТ RESHAPE DETOX?

Сигурно се питате как ще ви помогне чаят ReShape и дали е точно за вас. Ние сме сигурни, че и сами ще се уверите в ефективността на детокса. Ще усетите прилив на енергия, здравина, издръжливост, бодрост и ведро настроение. Ще подобрите метаболизма си, ще заздравите имунната си система и не на последно място – ще се отървете от досадните уж незабележими симптоми, от излишните килограми и подутия стомах и още много, много системи ще заработят в синхрон единствено във ваша полза. Днес ние ще ви разкажем повече за формулата на ReShape Detox Tea, а вие сами ще откриете както следва след знака за равенство. Ето и как подбрахме шестте билки, които да направят магическата комбинация наистина страхотна и ефективна.

ГЛУХАРЧЕ

Глухарчето е едно от растенията, които често срещаме в ежедневието си. Но знаете ли за неговите лечебни свойства? Всъщност то редуцира теглото, стабилизира кръвното, подобрява имунната система, подсилва детоксикацията на организма и влияе благоприятно при диабет, атеросклероза и анемия.

БЪЛГАРСКА МАСЛОДАЙНА РОЗА

Подбрахме пъпката на българската маслодайна роза неслучайно. Този характерен български символ има освен страхотен аромат и изящна красота великолепни лечебни и живителни сили. Розата е антидепресант за мек вкус. Тя действа противовъзпалително и диуретично, регенерира организма, облекчава болка, а също така има и функции на хемостатичен агент.

КОПРИВА

Стръкът коприва е позната на всички ни билка от народната медицина. Тя съдържа витамини, минерали и антиоксиданти. Освен това е и мощен диуретик. Копривата изчиства тялото от токсини и инфекции, подобрява кръвообращението, заздравява костите и улеснява дишането, сваля кръвното налягане, облекчава стреса и напрежението и подобрява вида на кожата. Ето защо селектирахме именно нея като следваща съставка за ReShape Detox Tea.

ЗЪРНАСТЕЦ

За това растение може и да не сте чували. Зърнастецът расте по българските земи и тайно съчетава в себе си своите нежни и ефективни свойства. Ние използвахме кора на зърнастец, защото тя действа като нежно слабително средство, а също така подпомага контрола и редуцирането на теглото. Това е ключовият елемент, що се отнася до наднормено тегло, във формулата на ReShape Detox Tea.

БЯЛ ТРЪН

Семето на белия трън служи за защита и възстановяване на черния дроб. То действа като хранителна добавка за костното здраве и се използва като ефективен метод за лечение на акне. И това не е всичко. Тази билка стабилизира кръвната захар и подпомага храносмилането. Приемането ѝ е от изключителна важност за хора с инсулинова резистентност или други диабетни състояние, с проблеми в стомашно-чревния тракт и също така с проблемна кожа. А за нас тя е важен елемент от детоксикиращата програма.

ГЛОГ

Последен, ни никак не на последно място във формулата на ReShape Detox Tea е плодът на глога. Той подпомага сърдечно-съдовата система и влияе благоприятно на периферните, коронарните и мозъчните кръвоносни съдове. В комбинация с останалите билки от нашата селекция здравето ви е гарантирано, а енергията и бодростта ще са ваши верни спътници. И всичко това само в една чаша чай!

Очаквайте скоро и още новини около детоксикиращия чай ReShape. Ние държим нашите клиенти да бъдат добре запознати и информирани, за да направят своя качествен избор на здравословен, спокоен и усмихнат живот. А ако искате да ни изпратите своите предварителни поръчки, можете да го направите веднага, като ни пишете тук.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Количка