reShape

Blog

НОВА ГОДИНА – НОВО НАЧАЛО С RESHAPE

by in ЗА ЗДРАВЕТО януари 5, 2022

Често точно на Нова година си обещаваме, че ще предприемем нова крачка. Казваме си, че ще спрем вреден начик или пък ще оставим в миналото чувство, което ни е тормозило. Нареждаме си, че ще загърбим проблемите и ще си дадем възможност за нов старт, за нещо хубаво, за бъдещето, което предстои. Това е прекрасно обещание, което даваме към себе си, но всъщност ужасно рядко го изпълняваме. Изключително редки са случаите, в които наистина спазваме думата си и следваме посоката, която сме решили да поемем. Светлата посока към това да се чувстваме по-добре, да изглеждаме по-добре, да се наслаждаваме на живота и на приключенията, които той предлага, се сгромолясва още в първата седмица на новата година. Започваме да се връщаме към старите си навици, ежедневието ни повлича и всъщност вместо да продължим напред с ново начало, ние продължаваме по старому. Има обаче начини това да не е така. Да мислим позитивно и да се чувстваме така, да усещаме постоянна енергия, да се наслаждаваме на радостта, която ни заобикаля и най-общо казано – да се чувстваме отлично в кожата си. Ние от ReShape сме насреща да ви помогнем именно в тази насока, но нека да започнем от някъде.

ЗАЩО НЕ СПАЗВАМЕ ОБЕЩАНИЯТА СИ ЗА НОВ СТАРТ?

Да, както вече казахме, много рядко спазваме обещанията си да започнем на чисто със свежест и красота в деня. Това е така, защото за човек е изключително трудно да се отдели от старите си навици. Рутината ни повлича и се превръща в неизменна част от живота ни, така че ние вече я мислим като неотделима от нас, сякаш не можем един без друг или най-точно казано – сякаш лошите или негативни емоции винаги са били част от живота ни. В един момент забравяме, че някога сме се чувствали и по-добре, че сме изглеждали по-добре, че сме били по-спокойно, а защо не и по-уравновесени. Толкова повлечени от забързаното ежедневие, работата, проблемите, които всеки от нас има, ние смятаме, че винаги сме били точно такива и сме се чувствали точно по този начин. Ето защо опитът да се отделим от тези емоции се оказва неуспешен. Струва ни се, че се разделяме с нещо, което винаги е било част от нас точно като част от нашето тяло. И макар че то е нещо негативно, ние усещаме липсата му пагубна. А връщането към него е много лесна и плавна. Затова и още в първите няколко дни от даденото от нас обещание, ние сами го саботираме.

ОТ КАКВО ИМАМЕ НУЖДА ЗА НОВО НАЧАЛО?

Едно от най-важните неща, които следва да се запитаме, когато искаме да направим промяна за себе си, е как се чувстваме. Ако отговорът не е удовлетворителен, трябва да намерим причината за негативните ни емоции. Най-често в основата на нещата стои нашето здраве, външният ни вид, самоувереността ни, благодарение на която постигаме успехи и високи резултати. Ако се чувстваме зле, отпаднали, уморени, ние не бихме могли да постигаме успех, нито да бъдем ефективни в никое от своите начинания. Здравето и вътрешното себеусещане за кофморт, красота и пълнота са първата крачка към новото начало, тоест към всичко хубаво, което ни предстои и което си обещаваме да защитим и задържим през идната нова година. Точно здравето обаче изисква най-много постоянство, грижа и отдаденост. Свикнали да не се грижим за организма си, той малко по-малко остарява, а новите години не могат да върнат красотата и енергията ни отпреди. Точно тук идва ReShape.

RESHAPE И ГРИЖАТА ЗА ВАС ПРЕЗ НОВАТА 2022

За нас от ReShape грижата за вашето здраве, красота, вътрешен и външен баланс са пръв приоритет. Ето защо ние сме насреща да ви помогнем при направата на първата крачка към по-добрия живот. Спазете обещанията към себе си този път, като се доверите на седемдневните програми на ReShape за цялостен рестарт на организма. Разгледайте нашите предложения тук. Позволете си да се поглезите и да поставите първата тухла в построяването на една визия за вас такива, каквито искате да бъдете!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Количка