Здравословно, забавно и полезно кратко бягство ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО ПРОЦЕДУРИ

МЕНЮТО

Менюто е един от основните стълбове на програма Reshape.

Поставен е силен фокус върху храненето като средство, с което да променяме биохимията на тялото, да подпомогнем да изхвърли токсините и да се обнови.

При използваните нутриенти и рецепти за изпълнение на менюто са спазени основните принципи на здравословното готвене. Целта е  да активират процеси на клетъчно ниво, да подпомогнат детокса, антиейджинга, да противодействат на възпаленията и  борбата с оксидативния стрес, като в същото време са приятни и вкусни за сетивата.

 • Използване, по възможност, само на натурални и висококачествени ингредиенти (без изкуствени подобрители на вкуса, консерванти, оцветители и т.н.);
 • Намалено количество натрий (сол) – използване само на морска или хималайска сол;
 • Използване само на ниско калорични натурални подсладители като ксилитол, еритрол и стевия;
 • Използване по възможност само на сезонни зеленчуци и плодове или по изключение прясно замразени в сезона;
 • Използване на подходящи мазнини за готвене: кокосово масло, зехтин, авокадо масло, сусамово масло – студено пресовани и в много малки количества(не повече от 1 ч. л. на порция);
 • Използваните ядки и семена са изкиснати за по-добро храносмилане;
 • Включената риба е отглеждана във възможно най-естествени условия.

ОТСЛАБВАЩА И РЕМОДЕЛИРАЩА ТЯЛОТО ПРОЦЕДУРА С ИНОВАТИВНИЯ
апарат LED T.H.E.S. Body system на Skeyndor Institute Bulgaria

LED T.H.E.S. Body system е най-ново поколение апарат за постигане на бързи и видими резултати в оформянето на вашето тяло.

LED T.H.E.S. Body system е единствената апаратура на български пазар, която комбинира едновременно в една процедура LED (фотостимулация), термостимулация и електростимулация за ремоделиране на тялото, третиране на отпусната кожа, целулит и мастни натрупвания.

LED T.H.E.S. Body system дава възможност едновременно и с една процедура да се третират различни зони от тялото. В зависимост от избраната настройка и избрания активиращ козметичен продукт може да изберете между отслабваща процедура или стягаща процедура.

 • LED (фотостимулация),  светлинната терапия естествено засилва енергийния метаболизъм, насърчава обновяването на клетките и производството на колаген
 • Термостимулацията подобрява функциите на кожата, стимулира кръвообращението и подпомага усвояването на активни съставки
 • Електростимулацията стимулира мускулните контракции, укрепва мускулите и прилежащата тъкан

 • Отслабваща процедура – подходяща е за твърд целулит, „стопяване“ на мазнини, освобождаване от „портокаловата кожа“.
  Отслабващата процедура съдържа антицелулитен дрон, екстракт от артишок, който ефективно дренира и освобождава от токсините, кофеин и деривати 5% + карнитин 3%, които „стопяват“ излишните мазнини от контура на тялото.
 • Стягаща процедура – подходяща за мек целулит, стягане на контура на тялото.
  Стягащата процедура съдържа стягащ дрон, който стимулира производството на колаген и еластин, фибролитично вещество, стягащ екстракт от соя и кофеин и деривати 4%, които намаляват мастните натрупвания.

СПА ПРОЦЕДУРИ

СПА ритуал „Сарайска баня“

Ритуалът започва с ориенталски пилинг с кесе, преминава в масаж със сапунена пяна и завършва с глинена маска на цяло тяло.

Терапия "Огън и лед"

Терапията включва пилинг на проблемните зони и антицелулитен масаж с гел, който засилва метаболизма и предотвратява появата на целулит.

Юмейхо

Специален изтоен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функционалния баланс на тялото и увеличава жизнените сили на организма. Премахва и подобрява широка гама от неразположения.

Готови ли сте за своя нов здравословен живот?

reShape е специално разработена програма, с която да помагаме на хората да се чувстват добре и да открият баланса в себе си.

  Количка
  Побързайте и запазете своето място, защото местата са ограничени!
  или се обадете на тел: +359 887 915 551