reShape

Красота, стил, релакс и здраве ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО ХРАНЕНЕ И ПРОЦЕДУРИ

Менюто

Менюто е един от основните стълбове на програма Reshape.

Поставен е силен фокус върху храненето като средство, с което да променяме биохимията на тялото, да подпомогнем да изхвърли токсините и да се обнови.

При използваните нутриенти и рецепти за изпълнение на менюто са спазени основните принципи на здравословното готвене. Целта е  да активират процеси на клетъчно ниво, да подпомогнат детокса, антиейджинга, да противодействат на възпаленията и  борбата с оксидативния стрес, като в същото време са приятни и вкусни за сетивата.

 1. Основни принципи при изготвяне на менюто:

  • Използване, по възможност, само на натурални и висококачествени ингредиенти (без изкуствени подобрители на вкуса, консерванти, оцветители и т.н.);
  • Намалено количество натрий (сол) – използване само на морска или хималайска сол;
  • Използване само на ниско калорични натурални подсладители като ксилитол, еритрол и стевия;
  • Използване по възможност само на сезонни зеленчуци и плодове или по изключение прясно замразени в сезона;
  • Използване на подходящи мазнини за готвене: кокосово масло, зехтин, авокадо масло, сусамово масло - студено пресовани и в много малки количества(не повече от 1 ч. л. на порция);
  • Използваните ядки и семена са изкиснати за по-добро храносмилане;
  • Включената риба е отглеждана във възможно най-естествени условия.

Отслабваща и ремоделираща тялото процедура с иновативния
апарат LED T.H.E.S. Body system на Skeyndor Institute Bulgaria

LED T.H.E.S. Body system е най-ново поколение апарат за постигане на бързи и видими резултати в оформянето на вашето тяло.

LED T.H.E.S. Body system е единствената апаратура на български пазар, която комбинира едновременно в една процедура LED (фотостимулация), термостимулация и електростимулация за ремоделиране на тялото, третиране на отпусната кожа, целулит и мастни натрупвания.

LED T.H.E.S. Body system дава възможност едновременно и с една процедура да се третират различни зони от тялото. В зависимост от избраната настройка и избрания активиращ козметичен продукт може да изберете между отслабваща процедура или стягаща процедура.

 1. 3 технологии в едно за максимална ефективност:​

  • LED (фотостимулация),  светлинната терапия естествено засилва енергийния метаболизъм, насърчава обновяването на клетките и производството на колаген
  • Термостимулацията подобрява функциите на кожата, стимулира кръвообращението и подпомага усвояването на активни съставки
  • Електростимулацията стимулира мускулните контракции, укрепва мускулите и прилежащата тъкан

 2. 2 типа процедури според желаните резултати: ​

  • Отслабваща процедура – подходяща е за твърд целулит, „стопяване“ на мазнини, освобождаване от „портокаловата кожа“.
   Отслабващата процедура съдържа антицелулитен дрон, екстракт от артишок, който ефективно дренира и освобождава от токсините, кофеин и деривати 5% + карнитин 3%, които „стопяват“ излишните мазнини от контура на тялото.
  • Стягаща процедура – подходяща за мек целулит, стягане на контура на тялото.
   Стягащата процедура съдържа стягащ дрон, който стимулира производството на колаген и еластин, фибролитично вещество, стягащ екстракт от соя и кофеин и деривати 4%, които намаляват мастните натрупвания.

Интравенозни (IV) терапии и енергизиращи шотове

Иновация за вашата жизненост и енергия.

Mикс от витамини, минерали, аминокиселини и други полезни вещества се внасят интравенозно директно в кръвния поток с цел по-ефективно усвояване от клетките. Този метод увеличава значително нивото на изброените вещества в кръвта в сравнение с приемането им чрез храната или под форма на хранителни добавки. Така се осигуряват оптимални количества витамини и миенерали, които достигат до клетките и помагат за поддържането на добро здраве и за предотвратяване на редица заболявания.

Интравенозната терапия може с лекота и бързо да ви освободи от проблемите, свързани с промяна на климатични зони и часови пояси, от различни видове инфекции и да подобри сексуалното ви здраве. Помагат за подобряване на спортните ви постижения и са незаменими в изграждането на перфектна мускулатура. Възстановяването на електролитния баланс, подобряването на процесите на детоксикация и прочистване също са в списъка с полезни действия на IV терапиите.

 1. За терапията включена в цената на програмата:

  Мастър детокс инфузия, която да изчисти ефектите от отделянето на токсините.

  Състав: Високи дози витамини С и B група, Магнезий(за скелетно-мускулен апарат), вещества за изчистване на черен дроб и детокс.

 2. За терапиите, които могат да се заявят срещу доплащане

  Има 2 опции :

  • 2 терапии в 2 последователни дни
  • 4 терапии в 4 последователни дни

  --------------------

  Ден 1 - Детокс инфузия

  Състав: високи дози вит С, витамин В комплекс, NAC (н-ацетил-цистеин), трансметил, магнезий (опционно), високи дози Глутатион, вит В12 IM, и коензим Q10 IM + опция – тайната на руските спортисти!

  Ползи:

  • най-добрата wellness терапия с много витамини, антиоксиданти, електролити и минерали
  • намалява нивата на стрес в организма
  • укрепва и подобрява работата на имунната система
  • детокс на тялото с особен фокус върху черен дроб
  • води до баланс и оптимална работа на организма
  • постига равновесие в тялото и оптимално здраве
  • повишава енергийните нива, премахва умората и бори последствията от стреса и натоварения начин на живот

  Ден 2 – Сияйна кожа/Liver detox

  Състав: вит С, витамин В комплекс, NAC (н-ацетил-цистеин), високи дози Глутатион, Слимбууст IM (Slimboost - други витамини от В група, Метионин, който е прекурсор на трансметил).

  Ползи:

  • най-добрата wellness терапия за пречистване на черен дроб и подобряване на състоянието на кожата, косата и ноктите с много витамини, антиоксиданти, електролити и минерали
  • забавя процеса на стареене
  • прави силен детокс на черен дроб. В резултат от това кожата, като най-голям отделителен орган, няма нужда да компенсира нарушена работа на черен дроб
  • детокс на тялото - премахва свободни радикали, засилва защитните функции на клетките.
   Съдържа един от най-важните антиоксиданти за човешкото тяло – Глутатион, който се бори с последствията от хронологично стареене
  • подобрява възстановителните способности на организма
  • повишава енергийните нива, премахва умората и бори последствията от стреса и натоварения начин на живот

СПА процедури

СПА ритуал „Сарайска баня“

Ритуалът започва с ориенталски пилинг с кесе, преминава в масаж със сапунена пяна и завършва с глинена маска на цяло тяло.

Терапия "Огън и лед"

Терапията включва пилинг на проблемните зони и антицелулитен масаж с гел, който засилва метаболизма и предотвратява появата на целулит.

Юмейхо

Специален изтоен масаж, комплекс от мануални техники и физически упражнения. Възстановява симетрията и функционалния баланс на тялото и увеличава жизнените сили на организма. Премахва и подобрява широка гама от неразположения.

Готови ли сте да откриете своята топ форма?

reShape е луксозна холистична програма, с която да помагаме на хората да се чувстват жизнени, красиви и здрави.

  Количка