reShape

Blog

ПРОМЕНИ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ С RESHAPE

by in ЗА ЗДРАВЕТО, ХРАНЕНЕТО И ЗДРАВЕТО юли 10, 2021

Всички ние поне веднъж сме се сблъсквали с рутината на ежедневието. Или иначе казано, с навиците, които на пръв поглед ни дават спокойствие, че сме установили индивидуален режим, който следваме всеки ден. В този режим често се включва това колко часа на ден отделяме за почивка и сън, за забавление и работа, с какво се храним, колко е дневният ни прием на вода и други течности и така нататък. Наистина рутината може да ни донесе илюзорния комфорт, че дните ни минават под наш контрол. Всеки човек може да се утвърди в своята рутина и да свикне с нея до такава степен, че да я капсулира. Както и при зоната на комфорт, ежедневната ни рутина е един вид балон, в който живеем от отварянето на очите сутрин до заспиването вечер. Замисляли ли сте се обаче дали вашата дневна рутина ви носи онова, от което организмът ви има нужда? Дали тя не ви ограничава? Дали хранителният ви режим ви дава необходимите вещества, които поддържат организма млад и във форма? Дали дневният ви прием на вода е достатъчен? Дали сънят ви наистина е спокоен и пълноценен? За нас от ReShape е отговорност и удоволствие да ви зададем тези въпроси и да ви помогнем да промените начина си на живот, излизайки от утвърдената си рутина и изграждайки такава, която отговоря на потребностите на тялото ви и е насочена най-вече към вашето здраве, красота и удовлетворение всеки ден. Да започваме!

 

ЗАЩО НИ Е ТРУДНО ДА ПРОМЕНИМ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ?

Промяната в начина на живот изисква постоянство. Изключително трудно е да обърнем гръб на навици, с които живеем всеки ден. Отказването от нещо, с което сме свикнали, може да се окаже стресово. Затова промяната трябва да се случва плавно и постепенно и най-вече трябва да идва отвътре, а не отвън. Хората са така устроени, че трудно биха приели съвет, който засяга ежедневната им рутина. Този съвет идва отвън и не просто е нежелан, а може да бъде възприет като пряко посегателство над нещо лично и индивидуално, а именно – над начина на живот. Никой не би искал някой да критикува навиците му и да му дава полезни съвети за това как би изглеждал или би се чувствал по-добре. Такива съвети много често поставят получателите им в отбранителна позиция и желаят да докажат на себе си и на света, че рутината им е абсолютно подходяща за тях. Промяната в нещо, с което сме свикнали, никога не бива да идва отвън, тъй като желанието за нея не би било осъзнато и тя не би се състояла реално. Все пак е възможно да открием сходство между онова, което ни съветват, и онова, което усещаме сами. И в този случай промяната не би била лесна, защото тя изисква прекалено много време и реорганизация и завършва с неуспех. Резултатите не винаги идват веднага, а се случват постепенно, което към днешна дата е отказало изключително много хора от възможността да подобрят живота си, здравето и увереността си, да се почувстват по-красиви и да влязат във формата, която желаят. Желанието наистина е ключовият фактор към промяната на начина на живот. Но как да пожелаем да променим всичко, с което сме свикнали?

 

КАК ДА ПРОМЕНИМ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ?

Всичко, в което се корени успешната промяна на начина ви на живот, е себеусещането. Как се чувствате днес? А как се чувствахте вчера? Замислете се добре над тези въпроси. Дали физическата ви форма отговаря на онова, което искате? Дали се събуждате свежи и енергични? Дали имате достатъчно сила и енергия за дълги разходки, за срещи с приятели, за любимите ви активности и хобита? Или пък се уморявате бързо, с възрастта се появяват болки в различни части на тялото ви, работните ви ангажименти започват да ви тежат, а сънят става все по-недостатъчен? Дали усещате годините по лицето, бедрата и по други части на тялото, дали метаболизмът ви е достатъчно бърз? Всички тези въпроси и още, които можете да си зададете в тази посока, ще ви насочат към истинския отговор, а именно – доволни ли сте от начина си на живот и от резултатите, които той е довел за вас. Ако се поглеждате в огледалото и намирате все повече несъвършенства, ако килограмите се покачват сякаш безвъзвратно, ако умората лесно ви застига в моменти, в които ви е нужна енергия, ако се чувствате все по-често отпаднали и губите личното си усещане за самочувствие и увереност, тогава се нуждаете от промяна. Тя може да настъпи по изключително много начини и ще бъде трудно да избягате от онова, с което сте свикнали, за сметка на повече усилия в определена посока и повече време, което се налага да им отделяте. Но както сте свикнали с този си начин на живот, определено можете да се напаснете и към здравословния такъв. Стига вие сами да имате желание за промяна.

 

RESHAPE И ПРОМЯНАТА

Ние от ReShape ви предлагаме възможност да промените начина си на живот приятно, по забавен и иновативен начин, с индивидуален подход и грижа към всеки детайл. Нашите програми са специално разработени от специалисти в сферата на здравето и красотата и са съобразени изцяло в вашите нужди и потребности. От хранителния режим, през физическите активности до подмладяващите процедури и детоксикацията – всичко, от което вие и организма ви имате нужда ще намерите в 7-дневната програма ReShape. Рестартирайте, доверете се на най-новите wellness и спа методи за ревитализация, красота и здраве. Дайте си шанс за нов старт и нов живот, в който важните сте единствено вие, вашите желания и потребности.

Разгледайте какво предлага програмата ReShape и запазете своето място тук. Очакваме ви!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Количка