reShape

Започнете на чисто

Забравете хапчетата за потискане на апетита и добавките, чийто имена са трудни за произнасяне.

Доверете се на мощната сила на българската природа, поднесена в удобна за всеки форма, и вижте резултата само след 2 седмици. Вашето тяло и организъм ще са обновени, освежени и енергични.

Д

Дава нов старт на организма

Е

Елиминира токсините в тялото

Т

Тонизира и укрепва

О

Осигурява енергия

К

Край на досадните килограми

С

Стоп на здравословните проблеми

Детоксикацията има огромни ползи за нашето здраве.

Тялото ни дава сигнали, че се нуждаем от детокс, когато в него има натрупани токсини. Ако не обърнем внимание на тези сигнали, токсините се натрупват в органите и ни вредят.

Чаят ReShape Detox Tea нежно укрепва процеса на пречистване на органите, като същевременно гарантира по-свеж и отпочинал вид за цялостно по-здраво Аз.

Формулата на успеха: 6 билки от България

Специално създадена селекция от 6 допълващи се билки с активно детоксикиращо действие.
Глухарче
Българска маслодайна роза
Коприва
Зърнастец
Бял трън
Глог

Суперсилите на Reshape Detox Tea

Кога тялото ви крещи че иска ДЕТОКС ?

Кожата ви и косата ви са постоянно изтощени

Трупате килограми безпричинно

Не отслабвате въпреки всички диети, на които се подлагате

Страдате от хронична умора и апатия

Имате подуто коремче

Ходенето до тоалетна е предизвикателство

Смущения в съня

Приемали сте антибиотици и други лекарства

Правилно сте чули тялото си: ДЕТОКС, ДЕТОКС, ДЕТОКС!

Подаръчен ваучер

Здравето е ценност!

Подарете ценност на своите близки и приятели за всеки повод! Ваучери Reshape на стойност

лв.

50

100

лв.

Глътка енергия,
Глътка увереност,
Глътка здраве.

Да си здрав е модерно.. Ние знаем как!

Съчетайте чая ReShape Detox Tea с цялостна програма за обновяване на организма. Научете повече тук.

Елате, за да опитате и да се влюбите!

Happy office

Корпоративни подаръци

Подарете здраве !
Осигурете повече усмивки, по-висока концентрация и здраве, като покажете лично отношение към Вашите служители, колеги и клиенти.
Комбинирайте продуктите на Reshape;

Добавете ръчно наравени тематични здравословни сладки или соленки;

Брандирайте с Вашето лого и послание!
За специални оферти: info@reshapebg.com

Ето защо това е вашият чай

Често задавани въпроси

Нашето тяло се нуждае от допълнителен детокс с който да подпомогнем организма да се освободи от токсините, които приемаме ежедневно с храни, напитки или лекарства. Натрупването на токсини в тялото е предпоставка за неговото разболяване в дългосрочен план. Ако сте постоянно уморени и раздразнителни, ако не спите пълноценно, ако имате подуто коремче, ако трупате килограми безпричинно, ако изпитвате постоянен глад – със сигурност се нуждаете от детоксикация. ReShape Detox Tea е ефикасно детоксикиращо средство – за повече енергия, повече увереност, повече здраве!

Със сигурност токсините в нашето тяло пречат на отслабването, защото забавят метаболизма. Първата стъпка към трайното и разумно отслабване е детоксикацията. Формулата на Reshape Detox благоприятства храносмилането и забързва метаболизма като подпомага процеса на детоксикация на черния дроб, лимфата и бъбреците. След като се прочистим от натрупаните токсини, отслабването започва с пълни обороти. Разбира се най-добър ефект може да постигнете с правилен хранителен режим и съответните физически активности.

ReShape Detox Tea е изцяло натурален продукт и може да се приема ежедневно и постоянно. Освежаващото и ободряващото действие на чая се усеща още след първия прием. Останалите ефекти ще забележите постепенно след поне 2-3 седмичен прием. Няма проблем приема на ReShape Detox Tea да се превърне във ваше ежедневие и за по-дълъг период от време, това не само, че няма да ви навреди, но и ще затвърди процесите на детоксикиране на организма ви.

ReShape Detox Tea се приготвя, като запарим 1 ч.л от сместта в 250-300 мл гореща вода за 5-7 мин. След това се прецежда и може да се консумира веднага топъл или студен. Насладете се!

Препоръчваме ReShape Detox Tea да се приема 2 пъти на ден, около 30 мин. преди хранене. Може да се консумира както топъл така и студен и това няма да промени качествата му. Въпреки, че в състава си няма кофеин, чаят действа ободряващо, затова, не препоръчваме да се приема в късните следобедни и вечерни часове, за да не наруши съня ви.

Още след първата чаша ще усетите ободряващия ефект от чая. Той зпочва да действа веднага, но препоръчваме да консумирате чая ежедневно в период на поне 2 – 3 седмици за постигане на добри резултати.
За максимален ефект, комбинирайте с нашите препоръки и съвети за здравословно хранене и балансиран начин на живот.

Въпреки че чаят е абсолютно натурален продукт, без странични ефекти, все пак не препоръчваме ежедневната му употреба от деца под 12 годишна възраст.

Ще ви издадем една тайна. Чаят Reshape Detox не е привилегия само за жени. Отличен ефект има и при мъжете. Пробвайте!

Абсолютно! ReShape Detox Tea е 100% натурален и природен продукт и е съвместим с всички режими на хранене, включително веган.

ReShape Detox Tea е 100% натурален и природен продукт и е съвместим с всички режими на хранене, като подпомага и допълва ефектите от съответния режим.

За разлика от други подобни продукти ReShape Detox Tea е наистина вкусен чай и не се нуждае от допълнително подслаждане. Пробвайте и се убедете сами. Естествената сладост на чая се дължи на балансираната комбинация на билките в състава му. Ако все пак сте свикнали да пиете чая си допълнително овкусен, препоръчваме да добавите лъжичка висококачествен пчелен мед и резан лимон.

ReShape Detox Tea не съдържа алергени. Въпреки това ако страдате от алергии се консултирайте с вашия лекуващ лекар за възможна непоносимост към някоя от съставките.

ReShape Detox Tea е уникален природен продукт, който ще Ви направи по-здрави, по-усмихнати и ще подпомогне цялостния рестарт на организма ви. При закупуване на чая получавате и нашата програма и съвети за да постигнете отлична форма и баланс.

В случай че не можете да намерите отговора по горе, не се колебайте за изпратите въпроса си на info@reshapebg.com и ние ще ви отговорим

    Количка