reShape

Blog

КАК ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ СПРАВИМ С ВИРУСИТЕ И НАСТИНКИТЕ?

by in ГОВОРИ ДОКТОРЪТ декември 2, 2020

Вирусите и настинките са изключително често срещани особено щом времето застудее. Причината за тяхното бързо разпространение е, че рязката промяна на климата отслабва организма ни и имунната ни система. Това обаче изобщо не значи, че ние не можем да отвърнем на удара. В този текст ще ви разкажем малко повече за това как можете да подсилите организма си и да предотвратите разболяването и също така, как да използваме силата на природата и да подпомагаме процеса на излекуване, ако вече сме болни. Природата има уникални сили и способности да ни помогне много повече, отколкото дори някои медикаменти биха могли. Във времето, в което живеем, е от изключителна важност да обръщаме по-голямо внимание на здравето си. Едно от нещата, които можем да направим на първо място, е да се огледаме около себе си и да видим, че нашата страна има чудна природа, която може да ни бъде много полезна. Прочетете до края, за да научите как.

БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА

Сигурно сте чували забавния израз „Баба ти едно време само антибиотици е пила!“, който ние използваме, когато искаме да подскажем на събеседника си, че някога фармацевтичните компании изобщо не са били така развити, както сега, и нашите баби и дядовци са се лекували основно със силата на природата. А именно те са известни с издръжливостта си, предвид начина на живот, който са водили. Естествено, че и те са боледували като нас, но са намирали начини за справяне с вирусите, настинките и дори с по-сериозните заболявания с билки, чайове и други природни лекове, които имат страхотна мощ. Българската природа е красива и удивителна, но още по-величественото в нея е способността ѝ да ни помага да се справим с болестните състояния. Познавайки добре природата, ние ще си помогнем да оздравеем много по-бързо от обичайното, да възстановим организма си и да го подсилим и предпазим.

ЗДРАВЕ, СИЛА, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Както вече споменахме, важно е да подсилим организма си, като по този начин го предпазваме от вредните за него микроорганизми, които могат да го разболеят. За целта обърнете специално внимание на храната, която приемате. Избирайте по-натурални съставки, избягвайте джънк храните, множеството оцветители, консерванти и най-вече добавените захари. Един месец без сладки и вредни храни със сигурност ще даде нови сили на организма ви. Вместо тях можете да хапвате повече плодове и зеленчуци, смутита и прясно изцедени сокове. Ежедневният прием на вода също ще го подсили и ще помогне за силата на имунната ви система. Но нека обърнем внимание и на възстановяването по време на заболяване и след излекуване. Известно за всички е, че едно боледуване може сериозно да изцеди организма и да още дълго след оздравяването да се чувствате отпаднали, уморени и болнави. Затова следва да обърнете специално внимание на презареждането и възвръщането на загубената енергия. Естествените сили на организма се възвръщат най-добре по естествен начин. Природните съставки, билките, и чайовете, както и етеричните масла са вашия ценен съюзник в битката с всички вируси и заболявания. Нека да си поговорим за това, как те могат да ви помогнат.

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА

Етеричните масла са силно оръжие срещу всяка настинка и грип. Всъщност те представляват летливи съединения, които по специфичен начин се синтезират в различните растения. Силата на етеричните масла е позната от дълбока древност на хората. За добив на такива масла се използват най-различни растения, като всяко от тях е насочено към различно действие. Вие можете да изберете своите предпочитания сред лавандула, чаено дърво, евкалипт, канела, карамфил и други. Тяхната концентрация помага качествено на организма да се справи с вредителите и да се възстанови бързо и естествено. Основното им предимство е именно живителното действие на натуралните съставки. Те предотвратяват сухотата, която вирусите обичат, убиват бактериите, гъбичките и позволяват на тялото ви да функционира нормално. Етеричните масла определено са за предпочитане във вирусния период.

ЧАЙОВЕТЕ

Чайовете са другият ваш ценен партньор, познат в народната медицина от векове. Активните съставки на билките елиминират вредителите бързо и ефективно. Другата основна сила на чая е запарката – т.е. приготвянето и консумацията на натуралните съставки в горещ вид. Той затопля организма и по естествен начин активира възможността му да се справи с болестите. Познавайки най-силните страни на природата, ние сме приготвили за вас един естествен имуностимулатор – детоксикиращият чай ReShape Detox Tea. Детоксикацията е процес, който очиства тялото от вредните натрупани вещества и токсини и ни помага да се почувстваме по-здрави, по-активни и по-свежи. Прочетете повече за нея тук. А ако искате да разберете повече и за детоксикиращия ефект на чая ReShape и да подарите сила и енергия на организма си, можете да поръчате вашата опаковка тук.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Количка