Д-р Иван Кацаров

Професионален опит и експертиза :  15 години практика като психотерапевт и лекар хомеопат.

Участие в проекти: преподавател и супервайзор в Ново Хомеопатично Училище гр. София ; преподавател и супервайзор в „Асоциация Психолис“; гост лектор в програмата  за психоанализа на University College London.

Мото: Там където прокараш граница, там ще водиш своята битка.

Лична кауза и мисия: В същността си човек е неспособен на покой. Това е една постоянна неудовлетвореност, чието най-добро решение е творчеството – да бъдеш артист на собствения си живот… Доколкото е възможно това предполага да бъдеш по-малко невротик, т.е да нямаш прекалено много фиксации, които да поглъщат енергия и внимание и да те принуждават непрестанно да се завръщаш към предходни моменти от своята биография. В този ред на мисли психоанализата и въобще психотерапията дава възможност на човек да научи от себе си нещо за себе си и така да излезе от „омагьосания“ кръг на фрустрациите, болката и страданието.  Личната ми мисия е да провокирам и подкрепям такъв терапевтичен себефокус…

Видове услуги и прегледи: психологическо и сексологично консултиране; психотерапия и хипнотерапия; хомеопатично лечение.

    Количка