Яна Данаилова

Председател на Сдружението на Нутриционистите в България

Името ми е Яна Данаилова и съм дипломиран нутриционист, Председател на Сдружението на нутруционистите в България, квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН. Към момента изучавам три магистратури: Физиология на животните и човека, Мениджмънт на храните и храненето и Здравен мениджъмънт.

Докторант съм по Международен Бизнес към Катедра Международна Икономика и Политика, дисертация на тема “Икономичексият потенциал на био продуктите”, Официален представител на Европейския Вегетариански съюз за знака V-label на територията на Република България.

Притежавам сертификат за учител по йога към Международната йога асоциация за стиловете – ащанга, хата, както и сертификат за йога за деца към Българската йога федерация и управлявам собствено холистично студио VitaYana Holistic Lifestyle & Yoga Studio.

От няколко години специализирам в областта на хранителни консултации, работя активно в посока популяризиране на здравословния начин на живот и повишаване на хранителната култура и подобряване на хранителните навици на обществото.

Участие в проекти:

Участвала съм в редица семинари на тема здравословно хранене и личностно развитие, както и съм организирала йога ретрийти и спортни лагери по българското черноморие и в планината.

Имам редица медийни участия, собствени рубрики на тема здраве и хранене в БНТ, България он Еър, редовни участия в Нова ТВ, собствена ежеседмична рубрика В БНР, както и съм автор към списание 9 месеца.

Мото: Лична кауза и мисия: Повишаване хранителната и здравна култура на обществото с цел ефективна здравна превенция и недопускане на болестен процес.

Видове услуги и прегледи които предлага: Персонални хранителни планове, съобразени с индивидуалната специфика, здравословен статус и хранителни предпочитания, персонални двигателни програми, биоквантова диагностика, виброфит терапия, биоптрон терапия.

    Количка