reShape

Thank You

Благодарим Ви за заявката. Наш специалист ще се свърже с вас до 24 часа
През това време разгледайте повече за мястото

Велинград

„Ако не видях Бога, то видях най-възхитителната панорама на вътрешните Родопи. Непрекъснати вериги гористи планини, надиплени живописно една зад друга, подпират от вси страни кръгозора. Между техните многобърдести склонове, в една голяма дълбочина пред мене, простира се от север към юг райски хубавата Чепинска долина. …“

Иван Вазов

Не случайно e наречен СПА столицата на Балканите. Не  случайно избран от нас за домакин на reSHAPE. Един от най-слънчевите градове в България, предлага перфектното съчетание на климат, локация, кристално чист планински въздух, прекрасна природа и минерални басейни. С дългогодишни традиции в рекреацията, балнео и климатолечението, Велинград е най-подходящото място да отдъхнете от натовареното си ежедневие, да се презаредите и да постигнете търсения баланс на душата и тялото.  Намира се само на 120 км от столицата София и на 80 км от Пловдив .

velingrad-maps

Велинград е разположен в най-красивата част от Западните Родопи, в центъра на Чепинската котловина – уникално място, където се „докосват“ Родопите и Рила. Този край с древна история и живописна природа притежава едно от най-големите земни богатства – живителната сила на многобройните минерални извори, които го превръщат в една от най-популярните дестинации за спа и балнеолечение не само в България, но и на Балканите. Преданията разказват, че именно тези лечебни води са източникът на титаничната сила на Спартак – предводителя на въстаналите роби в Древен Рим. В района са известни близо 80 топли и горещи извора, като температурата на най-горещия от тях достига 91 градуса. Градът определено е един от най-успешните курорти в страната ни. Тази разнообразна красива природа, в комбинация с минералните извори и високото качество на предлаганите туристически продукти, превръщат Велинград във ваканционна дестинация на световно ниво. Независимо дали търсите комфорт и екзотични спа процедури, искате да се погрижите за здравето си или просто да се порадвате на хармонията и чистия въздух, това е градът, в който можете да откриете всичко това наведнъж и да си създадете незабравими спомени от една чудесна пълноценна почивка.

Достъпност и транспорт:

Можете да стигнете до Велинград с кола, с автобус и с влак.

Настаняване

БАЛНЕОХОТЕЛ ПАНОРАМА

reSHAPE се спря на  „БАЛНЕОХОТЕЛ ПАНОРАМА ВЕЛИНГРАД” като едно от местата с които да си партнираме. Тук ще се случват програмите reSHAPE Velingrad и reSHAPE for Business.

Хотел Панорама е една приказна възможност за почивка и здраве, баланс и чистота. Хотелът предлага невероятна локация -обграден  от прекрасна борова гора, а в същото време на минути от центъра на гр.Велинград. Прекрасна гледка и начална точка за едни от най-живописните маршрути. Сградата на хотела е четириетажна с всички необходими приспособления и удобства. Стаите разполагат с две отделни легла, санитарен възел, телевизор с плосък екран , WI-FI и балкон. Хотелът разполага с уютен и просторен 150 местен ресторант в който ще можете да се насладите на прясно приготвена и вкусна и здравословна храна поднесена с усмивка и професионализъм от любезния персонал . На разположение на гостите е модерен СПА център с вътрешен басейн, блок за физиотерапия и слънчева площадка с шезлонги на открито.

    Количка