reShape

За мястото

Велинград

Не случайно e наречен СПА столицата на Балканите. Не случайно избран от нас за домакин на RESHAPE.

Един от най-слънчевите градове в България, предлага перфектното съчетание на климат, локация, кристално чист планински въздух, прекрасна природа и минерални басейни. С дългогодишни традиции в рекреацията, балнео и климатолечението, Велинград е най-подходящото място да отдъхнете от натовареното си ежедневие, да се презаредите и да постигнете търсения баланс на душата и тялото.

 1. Повече за Велинград...

  Велинград е разположен в най-красивата част от Западните Родопи, в центъра на Чепинската котловина – уникално място, където се „докосват“ Родопите и Рила. Намира се само на 120 км от столицата София и на 80 км от Пловдив.

  Този край с древна история и живописна природа притежава едно от най-големите земни богатства – живителната сила на многобройните минерални извори, които го превръщат в една от най-популярните дестинации за спа и балнеолечение не само в България, но и на Балканите. Преданията разказват, че именно тези лечебни води са източникът на титаничната сила на Спартак – предводителя на въстаналите роби в Древен Рим.

  В района са известни близо 80 топли и горещи извора, като температурата на най-горещия от тях достига 91 градуса. Градът определено е един от най-успешните курорти в страната ни. Тази разнообразна красива природа, в комбинация с минералните извори и високото качество на предлаганите туристически продукти, превръщат Велинград във ваканционна дестинация на световно ниво.

  Независимо дали търсите комфорт и екзотични спа процедури, искате да се погрижите за здравето си или просто да се порадвате на хармонията и чистия въздух, това е градът, в който можете да откриете всичко това наведнъж и да си създадете незабравими спомени от една чудесна пълноценна почивка.

Макси Парк Хотел & СПА

Луксозната и комфортна атмосфера, невероятната локация и природни дадености превръщат Макси Парк Хотел & СПА в идеалното място за провеждане на програма RESHAPE

Петзвездният Макси Парк Хотел & Спа е разположен сред най-големия естествен боров парк във Велинград, с изобилие от топли минерални води, които носят славата му на хотелa с най-много минерални басейни в региона. Хотелът се намира на най-високата точка на СПА столицата на Балканите, предоставяйки прекрасни живописни гледки и панорама към целия град. Тишината и спокойствието наоколо могат напълно да ви откъснат от всичко ежедневно и познато.

В синхрон с целия лукс, осигурен от природата, интериорът и удобствата в хотела са това, което ще удовлетвори желанията и потребностите и на най-изтънчения вкус.

Хотелът разполага с изключително просторен и модерен СПА център, както и с всички удобства от които бихте имали нужда за своя престой.

Повече за Макси Парк Хотел & Спа тук.

  Количка