За нас

КАКВО Е reSHAPE
за reSHAPE
Когато отговорността към нашето здраве ни мотивира да сме осъзнати - има само един възможен избор - Reshape!

Здравословното хранене, комбинирано с физическа активност, особено сред природата и планината се счита за най-безопасния и надежден начин за превенция на редица съвременни заболявания и понижаване на риска от тях в дългосрочен план.

С мисъл за търсенето на здраве, баланс, осъзнатост, емоциоанлен и физически детокс, ние разработихме 2 варианта на програма, която да посрещне различни нужди.

Първо се роди reSHAPE Седмица– за хората, които могат да си позволят да посветят 7 дни само на себе си и да се присъединят към нас във СПА столицата на Балканите –гр. Велинград.

После дойде идеята и за  reSHAPE за Бизнеса за тези, които искат и имат възможност да работят дистанционно и едновременно с това да увеличат своя тонус и да се възползват от екстрите, които предлага този вариант.

С нас ще имате възможност:

  • Да влезнете в идеалната за вас ФОРМА;
  • Да направите първата стъпка към здравословна и
    трайна редукция на теглото;
  • Да се погрижите за своето здраве, баланс и благосъстояние.
  • Да намалите нивата на стрес, тревожност и психическа умора;
  • Допълнителна мотивация за промяна на начина ви на живот

Ценности, Принципи, Мисия, Цел

Влагаме в работата ни много енергия, ентусиазъм и лично отношение. Дългосрочната ни цел е да превърнем бранда ReShape в синоним на позитивизъм, качество и надеждност.

Нашата мисия е да вдъхновим хората да се променят, да се чувстват добре и да открият баланса в себе си, като изградят съответните навици чрез които да се чувстват енергични, здрави и пълноценни.

Ние от ReShape подкрепяме и промотираме инициативи, продукти, проекти  и идеи свързани със холистичния път към здравето и здравословното хранене.

Носим отговорност за нашите действия и се стремим да предлагаме на клиентите ни изпитани и качествени продукти и услуги, които да отговорят на реални житейски проблеми и нужди.

Ценностите, които споделяме са
отговорност, професионализъм
персонализиран подход към здравето на всеки човек.

Нашата цел е придобивайки полезни навици, здравословно и без гладуване да направите първите стъпки в постигането на Вашата най-добрата форма.

Приветстваме Ви в нашия клуб!

    Количка