reShape

За RESHAPE

Какво е reSHAPE

reSHAPE е луксозна холистична програма за ревитализация, красота и здраве.

Премиум грижа, бляскава обстановка и най-актуалните методи и биотехнологии съчетани в едно незаменимо изживяване.

Всеки детайл в програмата е внимателно подбран така, че да Ви донесе жизненост и енергичност, отличен външен вид, комфорт, чувство за баланс и удовлетворение. Гарант за ефективността на reSHAPE са комплексният подход, отдадените на работата си професионалисти и уникалната среда.

reSHAPE се провежда в луксозната и спокойна атмосфера на СПА курорт Велинград, разположен сред уникалната природа на Родопите. Средата предлага отлични условия за разходки и физически активности на открито сред чистия планински въздух и топлите лъчи на слънцето.

Важен акцент е темата за балансираното хранене. Можете да се насладите на специално съобразено меню, подготвено за вас и приготвено от професионалисти в кулинарното изкуство и диетолози .

В релаксиращата обстановка на луксозния и просторен комплекс на ваше разположение е лековитата минерална вода на СПА столицата на Балканите. Програмата включва СПА процедури и терапии с модерна апаратура за скулптуриране на тялото, релаксация, антиейджинг, топ фитнес форма и детокс.

Можете да се възползвате от специални интравенозни коктейли с витамини и антиоксиданти, които благоприятстват пречистване на организма отвън и отвътре, равновесие и оптимално здраве. 

reSHAPE Ви дава възможност да наложите свое темпо и да участвате в различни активности по желание. Програмата е балансирана така, че да можете да прекарвате време със себе си и да общувате с другите участници според собственото си усещане и нагласа в дадения момент. В грижата за всеки от участниците в програмата ние от reShape влагаме старание, внимание към всеки детайл, индивидуално отношение и прецизност, за да усетите здравето и красотата като неизменна част от себе си. 

С нас ще имате възможност:
Ценности, Мисия, Цел

Дългосрочната ни цел е да превърнем бранда ReShape в предпочитан избор за здравословен и качествен лайфстайл, синоним на позитивизъм, висока класа и надеждност.

Нашата мисия е да предлагаме подходяща среда да откриете и запазите баланса и да се почувствате на върха на своите възможности, посредством съчетаване на модерни методи и био технологии,  отдадени на работата си специалисти, петзвезден комфорт и на естествената сила на природата.

Ние от ReShape създаваме и подкрепяме инициативи, продукти, проекти и идеи, свързани с холистичния път към здравето и здравословното хранене.

С Reshape можете да разчитате на първокласно и отговорно отношение. Предлагаме на своите клиенти изпитани и качествени продукти и услуги, които да отговорят на реални потребности и нужди.

Ценностите, които споделяме са
отговорност, професионализъм
персонализиран подход към здравето на всеки човек.

Нашата цел е придобивайки полезни навици, здравословно и без гладуване да направите първите стъпки в постигането на Вашата най-добрата форма.

    Количка