reShape

Blog

ЗАРАДВАЙТЕ СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ С RESHAPE

by in ЗА ЗДРАВЕТО декември 25, 2021

По коледните и новогодишните празници всички имаме нужда от уют, спокойствие и най-вече – от време, прекарано с най-близките ни – семейство и приятели. Ние от ReShape подхождаме с грижа към вас и към вашето здраве, усещане за комфорт и красота. Ето защо сме щастливи да ви поздравим по случай празниците и да ви напомним, че най-добрият начин да направите прекрасен подарък да е подарите време на споделеност, на спокойствие на несравнимото усещане, че се чувстваме добре и изглеждаме чудесно. Ако вие сте на същото мнение, разгледайте предлаганите от ReShape програми и подарете на себе си и на своите семейство и приятели мигове на щастие, на пълноценност и здраве. Ето как.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ RESHAPE?

Reshape е съчетание на най-новите wellness методи и биотехнологии за регенерация, пречистване,  детокс, подмладяване и редукция на теглото. С ReShape ще получите премиум грижа, антиейджинг терапия, ще откриете своята топ форма с максимум енергия сред несравнимата сила на българската природа и минералната вода.

Нашата ReShape програма е изградена върху идеята за персонализиран комплексен подход към здравето, в който професионалисти в различни сфери Ви помагат да откриете най-добрата си форма, като се погрижите за всички ключови аспекти на своето здраве и на външния си вид. В луксозната и комфортна среда, която сме осигурили, ще откриете спокойствието и релаксацията, от които имате нужда.

SPA И РЕЛАКС ПО ПРАЗНИЦИТЕ

ReShape програмата се провежда в Макси Парк Хотел & СПА, Велинград, където си дават среща бляскавата атмосфера, красивата родопска природа, чистият планински въздух и изобилие от лечебна минерална вода.

За изготвяне вашия хранителен режим ще се грижи специалистът по здравословно хранене и health coach Катя Башур. Специалисти и майстор готвачи ще приготвят вашето меню по последните стандарти в здравословното хранене.

Защо да не си подарите звездна обрановка, в която да се насладите на изключително меню и спедиално подбрани терапии с цел възстановяване на вашето здраве и на здравето на близките ви. След седем дневния престой във Велинград със сигурност ще усетите промяната и ще погледнете на възможността да продължите и самостоятелно с по-здравословен начин на живот по сериозно. Доверете се на специалистите в нашите ReShape програми да се погрижат за вас, да рествартират организма ви, така че да посрещнете новата година с ново начало, комфорт, вътрешна и външна красота.

НОВА ГОДИНА – НОВО НАЧАЛО С RESHAPE

Всяка нова година може да бъде едно истинско ново начало, ако правилно поставите целите си и ги следвате целеустремено и сигурно, без да се отклонявате. Грижата за вашето собствено здраве е една такава крачка, която бихте могли да предприемете, поглеждайки в по-добрата посока. Възстановяване на огранизма и чувството за красота и изящество са качества, които биха могли да отворят още и още нови врати за вас. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате, че промяната е възможна и да направите първата крачка към нея. Ние от ReShape сме тук, за да подкрепим това ново начало за вас и за вашите близки. Изберете да зарадвате любимите си хора, като споделите моменти в програмите ReShape и заедно си поставите цели, които бихте следвали сигурно и постоянно. Защото именно те довеждат от отлични резултати за вашето здравословно физическо и психическо състояние.

Вижте как да запазите своето ReShape място още сега тук. Весели празници от екипа на ReShape.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Количка